Kérdések és Válaszok formájában összeállítottuk szakképzéseinket érintő legfontosabb információkat.

A komplett dokumentum megnyitásáért kattintson a letöltés gombra! Jó böngészést kívánunk!

Annak, aki szeretné, hogy

  • a végzettség megszerzésén kívül, szakmával és általánosan használható szemlélettel bővüljön a tudása
  • a munkája ipari projektekben hasznosuljon
  • modern környezetben, kiváló oktatóktól tanuljon

Semmibe! Sőt még mi fizetünk munkabért!
A Jedlik ÁKK iskolarendszerű, esti felnőttoktatás keretein belül kínálja államilag támogatott, képzéseit, amelyek ingyenesek, amennyiben a jelentkezőnek még nincs 2 államilag támogatott szakképesítése. Az iskolarendszerű képzése való belépéssel jár a diákigazolvány és az ezzel járó támogatások is. A 2. félévtől szakképzési munkaszerződést kötünk tanulóinkkal és munkabért fizetünk nekik, akár a minimálbér 60%-át.

Az ismeretek elsajátításához a felfedezőkedv és kíváncsiság a legfontosabb. Ahhoz, hogy ennek a két tulajdonságnak a segítségével megalapozott tudásra tehessünk szert, elengedhetetlen megtanulni, hogy hogyan tegyük fel a megfelelő kérdéseket az ismeretek megszerzése érdekében.

A tanulók a partnereinknek számító szakképző iskolák egyikébe iratkoznak be, így létesül a tanulói jogviszonyuk.

A Jedlik ÁKK olyan duális képzőhely, amely a szakképzés gyakorlati foglalkozásait vállalati környezetbe helyezve kínálja. 2 éves esti felnőttoktatást kínálunk, rugalmas tanrendben. A tanulók szakképzési munkaszerződés megkötése után, a 2. félévtől a különböző szakmákhoz tartozó gyakorlati ismeretekre a Direct-Line Kft. gyártóüzemében, ipari tevékenység végzése közben tehetnek szert.

A képzéseinket elvégzők a munkaerőpiaci versenyben jelentős előnnyel indulnak, ugyanis az általuk választott szakmában alkalmazható gyakorlati tudásra tehetnek szert, ami a képzés alatt vállalati környezetben szerzett munkatapasztalattal párosul. A képzést elvégzők szakmunkás bizonyítványt kapnak, de pl. a hegesztő szakképzésben résztvevők akár TÜV hegesztő minősítést is szerezhetnek.